Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiosna?? ech.. chyba tylko na kartach kalendarza... niestety, jakoś trudno ostatnio dojrzeć ją za oknem ;/ Póki co, możemy mieć zawsze trochę zieleni na talerzu! Zielone pesto - może wiosny nie zastąpi, ale kanapki na pewno urozmaici! :)
Pyszne i soczyste kotlety mielone? Nic prostszego! Łapcie przepis Arek Gie
Odsłon: 517
Wolnowarowych eksperymentów ciąg dalszy. Tym razem chęć przyszła na gołąbki z...
Odsłon: 93
Pyszne i soczyste kotlety mielone? Nic prostszego! Łapcie przepis Arek Gie
Odsłon: 517
Wolnowarowych eksperymentów ciąg dalszy. Tym razem chęć przyszła na gołąbki z...
Odsłon: 93
Składniki
Rukolę dokładnie umyj, osusz papierowym ręcznikiem, a następnie przełóż do wysokiego naczynia.
Dodaj orzechy, zgnieciony ząbek czosnku, oliwę i wodę. Całość zmiksuj blenderem i dopraw do smaku.