Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7906
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 174
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 391
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7906
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 174
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 391
Składniki
1. Podziel arbuza i odkroj to zielone. 2. Usun pestki 3. Zmiksuj arbuza z sokiem limetkowym, kostkami lodu i cukrem pudrem. Musi z tego powstac przecier. 4. Nalej tak duzo wody zeby przecier zrobil sie rzadki. 5. Nalej picie do szklanek i ozdob szklanke listkami miety.