Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna pieczeń,pomysł na coś nowego na kanapki lub do obiadu.Pyszna na zimno i na ciepło także jest świetna.
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 30
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 697
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 76
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 188
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 30
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 697
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 76
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 188
Składniki
-cebule ,szczypiorek drobno siekamy -bułki moczymy w wodzie -ser żółty kroimy w kostkę mięso mielone wkładamy do miski i dodajemy do niego przyprawy(sól,pieprz,przyprawę do mięsa mielonego),cebule,szczypiorek,ser żółty,jajka,odciśnięte bułki i wyrabiamy dokładnie masę mielona(z białek jaj można ubić piane i dodać na samym końcu-będzie delikatniejsza) -podłużną formę wykładamy folia aluminiowa , smarujemy olejem i posypujemy bułką tarta pieczemy ok 1 godziny w temp. ok 180 st C długość formy:20 cm Smacznego!!