Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosto i smacznie - jak zawsze u mnie na profilu prosty obiadek:)
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 69
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 296
Inna propozycja na salsę do wrapów, do mięsa z grila i nie tylko.
Odsłon: 66
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 69
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 296
Inna propozycja na salsę do wrapów, do mięsa z grila i nie tylko.
Odsłon: 66
Składniki
Uda dokładnie umyć i oddzielić udko od pałek (nie trzeba tego robić jak ktoś wszamie całe udko:)) Ułożyć w naczyniu żaroodpornym, posolić, posypać przyprawą do kurczaka. Na wierzch położyć cebulę pokrojoną w krążki i obłożyć wiórkami masła.
Piec w piekarniku nagrzanym do 180st przez ok 1,5 - 2h.