Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis pochodzi z kuchni kresowej,którą bardzo lubię.Jest to kuchnia prosta ale tez bardzo smaczna.
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 115
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1768
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 64
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4861
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 115
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1768
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 64
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4861
Składniki
fasolę namoczyc na noc,następnie u gotować,wystudzić i zemleć
cebulę pokroić drobniutko i lekko podsmażyc na maśle,dodac fasolę,majeranek,doprawić solą i pieprzem i jeszcze chwile posmażyć
z mąki,wody i szczypty soli zrobic ciasto,przygotowac pierogi i ugotować
pierogi świetnie smakują polane masłem ale mozna tez podsmażyć cebulę z boczkiem i polac tym pierożki