Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 28
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 688
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 73
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 187
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 28
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 688
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 73
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 187
Składniki
wyrobic ciasto i zostawic do wyrosniecia,
piekarnik nagrzac do 250 stopni pieczarki pokroic w plasterki i ugotowac w lekko posolonej wodzie
ciasto rozwalkowac posmarowac sosem ,posypac serem (zostawic troche na wierzch) ,polozyc peperoni, cebule pokrojona w plasterki, papryke, pieczarki ,mozna posypac odrobina oregano i pozostalym serem
piec ok 15 min . to jest pizza na grubym spodzie jak ktos lubi cienkie mozna zrobic dwie