Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 223
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 502
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 85
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 223
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 502
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 85
Składniki
Udało mi się kupić gotowy spód do pizzy i to prosto z pizzeri więc nie musiałam przygotowywać ciasta :) Sos: Koncentrat pomidorowy wymieszać z odrobiną wody przegotowanej - żeby nie był gęsty. Dodać oliwę z oliwek, sól, bazylię i oregano. Gotowym sosem wysmarować spód do pizzy
Pieczarki podsmażyć z cebulą i doprawic do smaku - sól i pieprz. Piers z kurczaka pokroić w kostę i smażyć w przyprawie kebab-gyros. Paprykę pokroic a ser potrzeć. Wszystko wyłożyć na gotowy spód. Pizze piec w najwyższej temp. - ja akurtat 240 st. 5 min. do zrumienienia