Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 273
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 179
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 476
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 69
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 140
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 273
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 179
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 476
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 69
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 140
Składniki
ciasto : wszystkie składniki połączyć (jak kruche ciasto) i wyłożyć na blachę masa budyniowa: ugotować budyń i wyłożyć na ciasto masa serowa: białka ubić na sztywno, resztę składników połączyć ubijając mikserem, na końcu dodać ubite białko. wyłożyć na budyń. Piec około 40 minut