Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W latach powojennych mojej babci mama bardzo często piekła takie placki.
Przepis dnia
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 131
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 34
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6524
Przepis dnia
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 131
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 34
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6524
Składniki
Wykonanie: Kapustę wycisnąć, pokroić lecz nie płukać. Dodać mąkę, jajko, mleko, przyprawy do smaku i dokładnie wymieszać.
Rozgrzać olej na patelni, kłaść łyżką małe placuszki i smażyć z obu stron na złoto. Placuszki podawać z jogurtem naturalnym.