Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polubiłam placki ziemniaczane w momencie, kiedy odkryłam ten przepis.
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 70
Wiosna to czas na lekkie przekąski, idealne przy sąsiedzkim grillu albo na ro...
Odsłon: 1015
Kuchnia wegetariańska z roku na rok cieszy się coraz większą popularnością. I...
Odsłon: 1143
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 70
Wiosna to czas na lekkie przekąski, idealne przy sąsiedzkim grillu albo na ro...
Odsłon: 1015
Kuchnia wegetariańska z roku na rok cieszy się coraz większą popularnością. I...
Odsłon: 1143
Składniki
Surowe ziemniaki utrzeć, dodać cebule pokrojoną w kostkę, mąkę, jajko, przyprawy. Wszystko razem wymieszać na jednolitą masę. Przygotować pastę twarogową, sposób wykonania na moim profilu: https://smaker.pl/przepis-quot-bryndza-quot-pasta-serowa,104157.html Placki smażyć na rozgrzanym oleju, tak aby miały złoty kolor. Jeden usmażony placek smarować pastą serową, nakładać liście sałaty lodowej, przykładać drugim plackiem ziemniaczanym. Wierzch smarować czerwonym pesto. Smacznego.