Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 36682
czyli ekspresowy przepis na letni obiad, a że sezon na szparagi w pełni, to k...
Odsłon: 133
Mój karp zapadł w zimowy sen i przegapił Boże Narodzenie. Niestety, często mi...
Odsłon: 80
Kalarepki to kolejny cud letniego sezonu. Myślę, że jest to niedocenione warz...
Odsłon: 181
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 36682
czyli ekspresowy przepis na letni obiad, a że sezon na szparagi w pełni, to k...
Odsłon: 133
Mój karp zapadł w zimowy sen i przegapił Boże Narodzenie. Niestety, często mi...
Odsłon: 80
Kalarepki to kolejny cud letniego sezonu. Myślę, że jest to niedocenione warz...
Odsłon: 181
Składniki
Mięso opłukać, czosnek przepuścić przez praskę, mięso polać olejem,posypac czosnkiem i przyprawami dokładnie natrzeć, pozostawić na dwie godziny, potem dać do woreczka do pieczenia mięs i dokładnie spiąć, wstawić do piekarnika , piec w 180'' ok 1 godz. Podawać z ziemniakami i brukselką.