Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W aromatycznej marynacie z żurawinami
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 39
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 65
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 39
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 65
Składniki
Polędwiczki oczyść, opłucz, osusz papierowym ręcznikiem. każdą pokrój na plastry grubości ok. 1,5 cm. Przyprawę do karkówki wymieszaj z 5 łyżkami oleju, konfiturą, posiekanym ząbkiem czosnku i listkami rozmarynu. kawałki mięsa wymieszaj z przygotowaną marynata i odstaw je na 10 minut w chłodne miejsce. Plastry polędwicy kładź na ruszcie grilla i piecz po 2 minuty z każdej strony