Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ozorki wieprzowe to cenne źródło witamin szczególnie z grupy B, potas, fosfor...
Odsłon: 33
Pyszne i kruche ciasto z truskawkami z dodatkiem kruszonki poprostu poezja sm...
Odsłon: 1844
Pyszny i szybki sposób na ciepły posiłek obiad czy kolację gdy nie masz za du...
Odsłon: 399
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1766
Ozorki wieprzowe to cenne źródło witamin szczególnie z grupy B, potas, fosfor...
Odsłon: 33
Pyszne i kruche ciasto z truskawkami z dodatkiem kruszonki poprostu poezja sm...
Odsłon: 1844
Pyszny i szybki sposób na ciepły posiłek obiad czy kolację gdy nie masz za du...
Odsłon: 399
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1766
Składniki
Pomidory, sok i kostkę rosołową zagotować w garnku. Gotować na wolnym ogniu około 30 minut (nie przykrywając garnka)
Przelać pomidory do miksera i zmiksować razem z bazylia, mlekiem, serkiem, cukrem i pieprzem (dosolić do smaku) Następnie przelać zupę ponownie do garnka i gotować okolo10 minut (aż zupa zgęstnieje) Gotową zupę posypać parmezanem i udekorować bazylią. Podawać z ciabatta lub bagietka.