Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super kaloryczne danie na obiad.
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 231
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 172
Nieco odmieniony przepis na klasyczne naleśniki. Dzięki ubiciu białek na szty...
Odsłon: 185
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 231
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 172
Nieco odmieniony przepis na klasyczne naleśniki. Dzięki ubiciu białek na szty...
Odsłon: 185
Składniki
Wykonanie: Fasolę namoczyć na noc, następnie ugotować w osolonej wodzie i odcedzić. Warzywa opłukać, obrać, drobno posiekać i razem z pokrojoną pieczenią, ułożyć w rondlu warstwami. Podlać odrobiną wody z przyprawami i dusić powoli do miękkości warzyw. Pod koniec dodać koncentrat pomidorowy ( mała puszeczka), fasolkę, całość zagotować i posypać posiekaną natką pietruszki.