Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W samym "daniu" nie ma nic trudnego - chodzi raczej o pomysł, bo wiem że ćwiczącym amatorom ich brakuje. Nie jestem dietetykiem, ale bardzo się interesuje się zdrowym odżywianiem i mam nadzieję, że nikogo nie wprowadzę w błąd, bo u mnie dieta działa. Za radą pewnej trenerki nawet późną porą nie rezygnuję z węglowodanów (ale wybieram złożone), wiem też że zawodowcy nie zjedza serka (wielu nie je nabiału) ale nam amatorom wolno :)
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 34
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 50
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 58
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 53
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 34
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 50
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 58
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 53
Składniki
Wbić jajko i wsypać mąkę. Wstępnie wymieszać. Dolac tyle wody żeby uzyskać lejące się ciasto. Rozgarzać bardzo mocno patelnie wlać pół ciasta, rozprowadzić i zmniejszyć ogień. Porcja na 2 grube naleśniki. Zjadać z serkiem wiejskim light i pomidorkiem oraz ogórkiem.