Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie mojej Babci.
Polecam.
Odsłon: 773
Beza Pavlova należy do jednych z najtrudniejszych w przygotowaniu ciast, któr...
Odsłon: 2386
Kruche ciasto, które doskonale nadaje się do tart na słodko. Uniwersalny, pro...
Odsłon: 44
Polecam.
Odsłon: 773
Beza Pavlova należy do jednych z najtrudniejszych w przygotowaniu ciast, któr...
Odsłon: 2386
Kruche ciasto, które doskonale nadaje się do tart na słodko. Uniwersalny, pro...
Odsłon: 44
Składniki
Sposób przygotowania 1.PRAŻUCHA Ziemniaki podgotować ok. 10 minut w osolonej wodzie, a następnie dodać mąkę i gotować aż ziemniaki zaczną się rozpadać. Ujednolicić konsystencje tłuczkiem i okrasić masłem i pokrojonym boczkiem. 2.POTRAWKA: Pieczarki i cebulę kroimy w plastry, smażymy na oleju. Dodajemy słoiczek przecieru pomidorowego i pokrojoną kiełbasę. Doprawiamy pieprzem i solą i dusimy ok. 25 minut.