Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska , którą można zabrać na piknik....
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5335
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 112
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5335
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 112
Składniki
Rozkładamy ciasto francuskie i smarujemy ketchupem wg. uznania i smaku
Następnie rozkładamy plasterki sera żóltego
i boczku, ja użyłam boczek wędzony rolowany.
Doprawiamy i ciasto zwijamy w rulonik, kroimy na ok. 1 cm grubości plastry.
gotowe wstawiamy na papier do pieczenia , na blaszkę i do piekarnika na ok. 50 min. żeby ciasto nabrało złocistego koloru. Smacznego!