Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki, , smaczny gorący gulasz.
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 25
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7190
Ryż smażony z jajkiem jest jednym z naszych ulubionych dań kuchni chińskiej,...
Odsłon: 41
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 25
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7190
Ryż smażony z jajkiem jest jednym z naszych ulubionych dań kuchni chińskiej,...
Odsłon: 41
Składniki
Cebulę, paprykę i mięso pokroić w kostkę, pieczarki w plasterki. Mięso mocno podsmażyć na oleju, dodać wszystkie pokrojone warzywa a po 2-3 minutach koncentrat pomidorowy. Oprószyć mąką krótko zasmażyć na dość mocnym ogniu.
Zalać bulionem , dusić na małym ogniu godzinę i 15 min. Dodać ketchup i doprawić do smaku solą, pieprzem, papryką i jeśli trzeba również cukrem.Gulasz posypać natką pietruszki. Podawać bardzo gorący z razowym lub białym pieczywem. Życzę smacznego.