Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na rybkę dostałam od siostry, jest pyszna najlepsza na drugi dzień gdy składniki się "przegryzą"
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 19
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 677
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 70
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 185
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 19
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 677
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 70
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 185
Składniki
Cebulę obrać i pokroić w plastry, zeszklić lekko na oleju. Rybkę pokroić na mniejsze kawałki, opanierować i smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Wszystkie składniki na zelewę dodać razem i zagotować.
Cebulkę ułożyć w półmisku / słoju i układać kawałki ryby. Zalać gorącą zalewą i pozostawić do całkowitego wystudzenia, następnie wstawić na kilka godz. do lodówki. Rybki najlepiej smakują na następny dzień:) Smacznego!!