Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna ryba na wigilijny stół:)
Smaczny dodatek do drugiego dania, młoda kapusta z marchewką i koperkiem.
Odsłon: 82
Propozycja udek z przyprawą chińską zwaną 5 przypraw czy ziół, jak kto woli....
Odsłon: 114
Smaczny dodatek do drugiego dania, młoda kapusta z marchewką i koperkiem.
Odsłon: 82
Propozycja udek z przyprawą chińską zwaną 5 przypraw czy ziół, jak kto woli....
Odsłon: 114
Składniki
Rybę rozmrozić, posypać vegetą i usmazyć w cieście naleśnikowym (mąka, woda, jajko), tylko ciasto musi być gęste.
Cebulę pokroić w kostkę, paprykę i ogórki w paski- te składniki są na sałatkę do ryby. 3.Następnie robimy zalewę: wszystkie składniki zagotować, doprawić solą i cukrem. 4.Jeżeli mamy już wszystko przygotowane, to w głebszym naczyniu układamy rybę, na to sałatkę i gorącą zalewę.