Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba w sosie retro na zimno -warto spróbowac
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 738
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 150
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 87
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 134
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 738
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 150
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 87
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 134
Składniki
Płąty mintaja obtaczamy w mące i smażymy na oleju-studzimy PRZYGOTOWANIE SOSU Cebulę smażymy na oleju -studzimy i odsączamy . Ogórki i papryke kroimy w kostke -dodajemy cebule ,majonez i koncentrat pomidorowy -mieszamy . Rybe układamy na głebokim półmisku i zalewamy przygotowanym sosem . SMACZNEGO