Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miałam nadmiar kwaśnego wiejskiego mleka,zrobiłam racuszki już nie pierwszy raz.Wyszły pyszne.
Przepis dnia
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 216
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 455
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 418
Piernik jest nierozerwalnie związany z kuchnią polską, jednak historia miodow...
Odsłon: 103
Przepis dnia
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 216
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 455
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 418
Piernik jest nierozerwalnie związany z kuchnią polską, jednak historia miodow...
Odsłon: 103
Składniki
Mąkę ,mleko kwaśne,sodę, jajka roztrzepać na gładką masę,ma być gęsta, Kłaść łyżką ciasto na rozgrzany tłuszcz i piec racuszki na złoty kolor z dwóch stron. Po upieczeniu polać musem śliwkowym. Smacznego życzę!
MUS ŚLIWKOWY. Śliwki wydrylować,zalać winem i podgotować.Zblendować,dodać cynamon i cukier i gotować do dość gęstej konsystencji. Smacznego życzę!