Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Malutkie dekoracyjne czerwone ciasteczka cupcakes z masą z mascarpone.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 122
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 174
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 55
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 141
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 122
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 174
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 55
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 141
Składniki
Mąkę, kakao, sól i proszek do pieczenia połączyć razem.
Masło utrzeć z cukrem i jajkiem.
100 ml śmietanki połączyć(chwilkę ubijać) z barwnikiem
Połączyć wszystkie składniki: do masy maślanej dodawać na przemian mieszankę z mąką i śmietankę, ubijać do całkowitego połączenia składników.
Rozpuścić sodę w occie i dodać do masy.
Ciastka piec przez 20-25 min w temp 180*C.
Mascarpone ubić z cukrem pudrem i 100ml śmietanki na sztywną masę.
Wystudzone babeczki dekorować masą z mascarpone. 9 .Przepis ze strony:http://babeczka.zuzka.pl