Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowicie pachnące, pyszne danie
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 37
Ta masa truskawkowa jest obłędna. Polecam.
Odsłon: 250
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 140
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 152
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 37
Ta masa truskawkowa jest obłędna. Polecam.
Odsłon: 250
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 140
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 152
Składniki
Na 3 łyżki gorącej oliwy wrzuciłam pokrojone pierś kurczaka, cukinię i cebulę. Podsmażyłam chwilę i dodałam pomidora, paprykę czerwoną, obsypałam papryką słodką i ostrą, solą. Dolałam 0,5 l wody i wsypałam ryż, który gotowałam do miękkości. Kiedy warzywa i ryż były gotowe, dodałam garść koperku.