Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 522
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23672
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 115
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 522
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23672
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 115
Składniki
Wszystkie składniki wymieszać razem, zagnieść ciasto, następnie podzielić na pół, zawinąć w folię i schować do lodówki na 15 minut,
wyjąć ciasto z lodówki, rozwałkować na grubość około półtora centymetra, pociąć na paski, następnie wyciąć kwadraty, z których uformujemy rogaliki
gotowe rogaliki ułożyć na blasze, wyłożonej papierem do pieczenia
piec w temperaturze 180 stopni, przez 15 minut, do zarumienienia.