Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kawa która wypita w zimowy wieczór, przenosi nas w sam srdek targu w marakeszu
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 63
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 124
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 98
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 85
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 63
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 124
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 98
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 85
Składniki
zalewamy kawę 0,5 litra wrzącej wody, dodajemy cynamon, kardamon, wanilie, syrop imbirowy i makademia, miód, mieszamy. NAlewamy do wysokich szklanek dekorujemy bitą śmietaną, polewamy roztopioną białą czekoladą, startą gorzką czekoladą, dodajemy do dekoracji po 2 listki cukru klonowego na wierzch.