Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczysta, marynowana pierś z kurczaka z serem żółtym, zawinięta boczusiem. Byłam bardzo zadowolona z takiego połączenia.
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 59
Prosty do upieczenia, smaczny, utrzymujący długo świeżość chleb pieczony na s...
Odsłon: 295
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6419
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 59
Prosty do upieczenia, smaczny, utrzymujący długo świeżość chleb pieczony na s...
Odsłon: 295
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6419
Składniki
Filety zamarynować w mieszance z przypraw i oleju. Zostawić na kilka godzin. Filety lekko rozbić tłuczkiem, położyć plaster sera, zwinąć i zrolować w jeden lub dwa kawałki boczku, spiąć wykałaczkami po bokach, ułożyć w żaroodpornym naczyniu.
Piec przykryte około 25-30 min w 200stopniach, odkryć na 5-7 min, tak aby boczek się zrumienił. Podawać z pieczonymi ziemniaczkami i sałatą.