Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aksamitny, lekki, apetyczny, rozpływa się w ustach. Deser podałam w słoiczkac...
Odsłon: 725
Prosty do upieczenia, smaczny, utrzymujący długo świeżość chleb pieczony na s...
Odsłon: 127
Aksamitny, lekki, apetyczny, rozpływa się w ustach. Deser podałam w słoiczkac...
Odsłon: 725
Prosty do upieczenia, smaczny, utrzymujący długo świeżość chleb pieczony na s...
Odsłon: 127
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Mielimy i mieszamy z chrzanem. Przyprawiamy solą do smaku. Masa ma wyjść bardzo ostra. Na następny dzień nieco straci ostry smak.
Na plastry szynki nakładamy masę, zwijamy w roladki. Układamy na półmisek. Dekorujemy zieleniną, pomidorem i ogórkiem.