Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasami lubię zjeść rosołek typowo wołowy.Jest delikatny i bardzo smaczy.Duża ilość warzyw daje super smak,jest pachnący no i zdrowy. Bardzo polecam:)
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 36
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 222
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 310
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 36
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 222
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 310
Składniki
Umytą pęgę poporcjować ,zalać wodą 3l i gotować na minimalnym ogniu.Zebrać szumy dodać jarzyny i gotować do miękkości mięska. Gdy mięsko jest miękkie doprawić do smaku wg.własnego smaku. Smacznego życzę!