Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 678
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 16767
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 104
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 678
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 16767
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 104
Składniki
z podanych skladnikow przygotowac sos do miesa okolo godziny przed pieczeniem zeby skladniki marynaty sie przegryzly, mieso wkladamu do naczynia i obsmarowywujemy zrobionym sosem bezposrednio przed wlozeniem do piekarnika nie wczesniej, pieczemy okolo 35 min w temp 200 stopni, wkladamy mieso do juz nagrzanego pieca, jezeli chcemy miec mniej krwisty rosbif trzymamy dluzej w piecu,