Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne danie na przystawkę lub jako samodzielne danie obiadowe .Sprawdza się na imprezach jako ciepła kolacja.
Pyszny i łatwy do zrobienia deser jogurtowy. Można go przyrządzić również z i...
Odsłon: 251
Przygotuj się na kulinarną podróż, której główną atrakcją są kotlety mielone,...
Odsłon: 1371
Pyszny i łatwy do zrobienia deser jogurtowy. Można go przyrządzić również z i...
Odsłon: 251
Przygotuj się na kulinarną podróż, której główną atrakcją są kotlety mielone,...
Odsłon: 1371
Składniki
Mięso kroimy w większą kostkę posypujemy przyprawą do steku i wkładamy do lodówki na minimum 2 godziny.
Pieczarki kroimy w plasterki , cebulę w półkrążki , paprykę w paseczki a cebulę w drobną kostkę.
Mięso obsypujemy mąką i podsmażamy na maśle klarowanym . Przekladamy do garnka i dusimy do miękkości.
Następnie podsmażamy cebulę pieczarki paprykę dodajemy do mięsa i dalej dusimy , podlewając bulionem.
Gotujemy do miękkości warzyw . Na końcu doprawiamy solą i pieprzem , dodajemy śmietanę i natkę
Podajemy z pieczywem.
Smacznego!