Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna z moich ulubionych surówek.Pyszny dodatek do wielu dań,ja ją uwielbiam w połączeniu z frytkami i sosem serowo-czosnkowym jak na fotce,polecam:)
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 23
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 684
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 71
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 186
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 23
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 684
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 71
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 186
Składniki
Kapustę pekińską drobno poszatkować,dodać pomidory pokrojone w mniejsze kawałki.Ogórka umyć,wytrzeć do sucha,przekroić wzdłuż na cztery części i pokroić ze skórą w cienkie plasterki,dodać.Pora pokroić w cienkie półplasterki,dodać również kukurydzę.Wymieszać wszystkie składniki,dodać majonezu do smaku,przyprawić solą i pieprzem.