Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na smakowitą, prostą i szybką w przygotowaniu surówkę obiadową z pora i marchewki.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 23
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 154
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 355
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 81
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 23
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 154
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 355
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 81
Składniki
Marchewki ścieramy na tarce o grubych oczkach, por kroimy w drobną kostkę , a pietruszkę siekamy. W małym naczyniu łączymy ze sobą majonez, śmietanę i ocet jabłkowy oraz doprawiamy do smaku solą i świeżo zmielonym pieprzem. Powstały sos dodajemy do pokrojonych warzyw i dokładnie mieszamy. Całość wstawiamy do lodówki dla odpowiedniego przejścia smaków i aromatów.