Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny dodatek do dania głównego
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 19
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 676
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 70
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 182
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 19
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 676
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 70
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 182
Składniki
Rzodkiew obrałem, starłem na tarce o dużych oczkach. Oprószyłem solą, odstawiłem na 10 min. Odcisnąłem z wody. W misce wymieszałem rzodkiew z majonezem, śmietaną i posiekaną trybulą. Do smaku doprawiłem solą i pieprzem. Przed podaniem, schłodziłem w lodówce.