Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł wzięty z "Książki (poniekąd) kucharskiej" pani Chmielewskiej. Jest to marchewka wytrawna, bez cukru (kto powiedział,m że jeśli surówka z marchewki, to tylko z jabłkiem i cytryną?). Dla tych, którzy lubią ciekawe połączenia smakowe.
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 99
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3336
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1189
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 99
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3336
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1189
Składniki
Marchewkę obrać, zetrzeć na tarce o drobnych oczkach (ja jestem leniwa i zrobiłam to w malakserze).
Do utartej marchwi dodać chrzan, olej i sól. Dobrze wymieszać. Oczywiście chrzanu można dać mniej lub więcej, zależnie od upodobań. Smacznego :)