Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 38
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 1826
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 38
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 1826
Składniki
Pieczarki pokroić w plastry lub mniejsze kawałki, ugotować, dodać do nich pokrojone w paski papryki oraz pokrojone w talarki cebule. Ugotować, chwile dusić pod przykryciem. Następnie dodać pokrojone "w ryjki" parówki(przecinać z obu stron do połowy na ukos tak żeby powtawała litera V). Dodać ketchup i koncentrat. Dokłądnie wymieszać i jeszcze przez chwilę dusić pod przykryciem. Zamiast parówki można dodac kuleczki z mięsa mielonego.