Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dużo smaczniejsza alternatywa dla sklepowych koncentratów.
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 55
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 72
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 55
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 72
Składniki
Szczaw myjemy, usuwamy łodygi, osuszamy i siekamy. Na patelni roztapiamy masło, przesmażamy na nim szczaw do chwili aż ściemnieje. Przekładamy do słoiczków i pasteryzujemy przez 5 do 10 minut.
Takie proste a pozwala się cieszyć smakiem zupy szczawiowej przez cały rok;)