Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 752
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6503
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 147
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 1138
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 752
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6503
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 147
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 1138
Składniki
Miętę świeżą siekamy i zalewamy wrzątkiem. zaparzamy i odstawiamy do ostygnięcia. Wysikamy sok z limonki. Do szampana dodajemy sok oraz napar z mięty. Wkładamy do środka listek świeżej mięty.