Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tan deser jest wyjątkowo smaczny i błyskawicznie się go robi.
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 83
Zanurz się w delikatnym smaku japońskiego ciasta Castella "Kasutera" i pozwól...
Odsłon: 265
Po długiej zimie mamy ochotę na lekkie, proste i smaczne dania, a ta duszona...
Odsłon: 1054
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 23
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1475
Brownie to klasyka, czekoladowych ciast, która sprawdza się z każdej okazji....
Odsłon: 33
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 83
Zanurz się w delikatnym smaku japońskiego ciasta Castella "Kasutera" i pozwól...
Odsłon: 265
Po długiej zimie mamy ochotę na lekkie, proste i smaczne dania, a ta duszona...
Odsłon: 1054
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 23
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1475
Brownie to klasyka, czekoladowych ciast, która sprawdza się z każdej okazji....
Odsłon: 33
Składniki
Ciastka drobno pokruszyć i wsypać do 6 pucharków.
Uprażone jabłka lekko podgrzać i dodać do nich sypką galaretkę. Wymieszać, aby galaretka rozpuściła się, następnie przełożyć do pucharków na pokruszone ciastka. Przestudzić.
Śmietanę ubić na sztywno, dodać cukier puder i również rozłożyć do pucharków. Wierzch można posypać utartą ciemną czekoladą. Smacznego !!!.