Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie te można podawać zarówno na gorąco jak i na ciepło. Świetny obiad na różne okolicznośći:)
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 3435
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 150
Wyśmienita sałatka z ogórków małosolnych, młodej cebuli dymki i pomidorów mal...
Odsłon: 691
Polecam bardzo smaczne, pulchne, mięciutkie rozpływające się w ustach mini pą...
Odsłon: 90
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 3435
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 150
Wyśmienita sałatka z ogórków małosolnych, młodej cebuli dymki i pomidorów mal...
Odsłon: 691
Polecam bardzo smaczne, pulchne, mięciutkie rozpływające się w ustach mini pą...
Odsłon: 90
Składniki
Początkowo przyprawiam piersi,przyprawą do kurczaka(np.GALEO),Przyprawione zostawić na około 10 minut na przesiąknięcie,następnie smaże je na patelni na złoty kolor.
Paprykę oraz cebulę pokroić w średnią kostkę,i podsmażyć na patelni,przyprawiając solą oraz pieprzem.
Gdy mamy już gotowe posmażone piersi,wykładamy je warstwami na półmisek lub głębszy talerz,
1 ułożoną warstwę piersi zalewamy usmażonymi warzywami,nastepnie kolejna warstwa piersi i znów warzywa,i tak krok po kroku powstanie nam wyśmienita potrawa:)
Dodatkowo polecam ziemniaczki posypane koperkiem,oraz sałatkę z czerwonej kapusty z majonezem:)