Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy nadchodzi nagła zachcianka na coś słodkiego polecam ten przepis na babke .Zawsze sie udaje!
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 323
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23624
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 83
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 323
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23624
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 83
Składniki
Jajka miksujemy z cukrem.
Dodajemy obie mąki wymieszane z proszkiem do pieczenia i dobrze wyrabiamy.
Następnie dodajemy roztopioną margarynę.
Do pdłużnej blachy wlewamy część ciasta białego, a pozostałe ciasto mieszamy z kakao i wlewany na jasne ciasto .
Wkładamy do nagrzanego piekarnika i pieczemy ok.45 minut w tem. 180st.C SMACZNEGO!!!