Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ostre i kokosowe
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 177
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 78
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 177
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 78
Składniki
Ugotować makaron. W woku rozgrzać oliwę, wrzucić rozmrożone krewetki, posiekany czosnek i papryczkę, imbir, liść kaffiru, red chili, kolendrę, przesmażyć krótko (2-3 minuty), wlać mleko.
Na sos wrzucić makaron, wymieszać, po minucie serwować.
Smacznego :) 18.02010