Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie do zrobienia. Dzieci je uwielbiają.
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 56
Wiosna to czas na lekkie przekąski, idealne przy sąsiedzkim grillu albo na ro...
Odsłon: 998
Kuchnia wegetariańska z roku na rok cieszy się coraz większą popularnością. I...
Odsłon: 1129
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 56
Wiosna to czas na lekkie przekąski, idealne przy sąsiedzkim grillu albo na ro...
Odsłon: 998
Kuchnia wegetariańska z roku na rok cieszy się coraz większą popularnością. I...
Odsłon: 1129
Składniki
Kapustę posiekać, dodać do mięsa, wsypać ryż ( suchy), dodać jajka, pokrojoną cebulę i przyprawy. Dokładnie wszystko wymieszać. Formować małe kotleciki, obtoczyć w bułce tartej, obsmażyć, ułożyć w brytfance zalać bulionem lub gotowym sosem pomidorowym. Musi pokryć 3/4 kotlecików. Piec 1 godzinę w 220 C.