Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie kuchni tajskiej. Pyszne ze wszystkimi innymi dodatkami.
Znakomity domowy chleb z gara. Aby wyszedł idealny najlepiej piec go w garnku...
Odsłon: 25
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 404
Polecam.
Odsłon: 374
Znakomity domowy chleb z gara. Aby wyszedł idealny najlepiej piec go w garnku...
Odsłon: 25
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 404
Polecam.
Odsłon: 374
Składniki
Ryż i grzyby gotujemy według przepisu zawartego na opakowaniach. Grzyby drobno siekamy i mieszamy z ryżem. Do smaku doprawiamy solą. Paluszki surimi przekrawamy na pół. Papier ryżowy nawilżamy (osobno) ,na każdy kładziemy ryż z grzybami i ½ surimi. Zawijamy tak jak krokiety i smażymy na rozgrzanej oliwie (głęboki tłuszcz). Osączamy z nadmiaru tłuszczu. Podajemy z ulubionym sosem.