Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 193
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 69
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 231
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 367
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 193
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 69
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 231
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 367
Składniki
brokuł pokroić w różyczki i ugotować w osolonej wodzie. ( 2 - 3 minuty od zagotowania, żeby nie był za miękki ) Fasolę odsączyć i przepłukać pod bieżącą wodą Ser feta pokroić w kostkę Słonecznik podsmażyć na suchej patelni Przygotować sos czosnkowy do jogurtu naturalnego dodać 2 - 3 ząbki czosnku pokrojonego w kostkę lub przeciśniętego przez praskę , sól, pieprz, i 2 łyżki majonezu
sałatkę układamy warstwowo. Na dno naczynia kładziemy brokuł, na niego fasolę czerwoną, na koniec pokrojony ser feta. Wszystko polewamy sosem czosnkowym. i posypujemy uprażonym słonecznikiem.