Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 37
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 715
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 88
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 192
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 37
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 715
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 88
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 192
Składniki
1. Krewetki umyte i odsączone przesmażamy 2 minutki ma maśle. Solimy i pieprzymy i przekładamy do naczynia. 2. Paprykę kroimy w 2 centymetrowe paski, Pieczarki na pół, czosnek na pół i pozostałe składniki przekładamy odsączone do naczynia. Natkę siekamy. 3.Rozrabiamy sos grecki z oliwą, wodą, sosem sojowym i zmiażdżonym pieprzem marynowanym. Mieszamy wszystkie składniki. W razie potrzeby doprawiamy solą i pieprzem. Odstawiamy na 2 godzinki do lodówki aby składniki się przegryzły. 4. Smacznego :)