Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mało fotogeniczna, ale za to pyszna! Wystarczy podać do niej pieczywo i zimne piwo :D Co ważne, łatwa i szybka w przygotowaniu.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 739
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 151
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 87
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 134
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 739
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 151
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 87
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 134
Składniki
1. Gotujemy makaron (pamiętaj, ze wodę soli dopiero, gdy zacznie wrzeć) 2. Kapustę, szynkę, jajka, seler drobno kroimy 3. Makaron + pokrojone składniki + kukurydza + majonez + przyprawy = mieszamy Smacznego!