Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjna sałatka jarzynowa wzbogacona o jeden składnik, o kiszone czerwone buraczki.
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 363
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 9145
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 35
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 363
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 9145
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 35
Składniki
Obrane ziemniaki, marchew i pietruszkę ugotować do miękkości, wystudzić. Jajka ugotować na twardo. Wszystkie składniki sałatki, oprócz groszku, pokroić w drobną kostkę. Dodać groszek konserwowy, majonez. Dla wzmocnienia czerwonego koloru sałatki można dolać trochę soku z kiszonych buraków. Wszystko razem dobrze wymieszać. Sałatkę doprawić do smaku solą i pieprzem. Smacznego.