Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzieło mojej cioci, ale postanowiłam zrobić teraz sama i wyszła naprawdę super:)
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 56
Moje ulubione kluski śląskie i to z dziurką. Dziurkę robię dla tego że podoba...
Odsłon: 2412
Wzbogacony o smak orzechów sos beszamelowy nadaje się do zapiekanek warzywnyc...
Odsłon: 56
Pyszne i soczyste kotlety mielone? Nic prostszego! Łapcie przepis Arek Gie
Odsłon: 1008
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 56
Moje ulubione kluski śląskie i to z dziurką. Dziurkę robię dla tego że podoba...
Odsłon: 2412
Wzbogacony o smak orzechów sos beszamelowy nadaje się do zapiekanek warzywnyc...
Odsłon: 56
Pyszne i soczyste kotlety mielone? Nic prostszego! Łapcie przepis Arek Gie
Odsłon: 1008
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Rodzynki zaparzamy. Śledzie oddzielamy od skórek.
Potem to już prościzna. To co potrzeba, kroimy. Resztę dorzucamy i mieszamy z majonezem i musztardą. Doprawiamy.