Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 359
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 160
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 359
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 160
Składniki
Rzodkiewki i pora pokroić drobno. Posolić i odstawić żeby puściły sok. Po godzinie odlać sok żeby sałatka nie była zbyt wodnista. Dodać ugotowane na twardo i pokrojone w kostkę jajka, doprawić do smaku, dodać majonez i wszystko razem wymieszać. Odstawić na godzinę do lodówki żeby smaki się przegryzły. Smacznego.